Rat Race Dirty Weekend 2020

In 2020 gaan we voor de 7e keer richting Burghley House voor de mooiste 20 mijl in obstakel land.

De kaarten die we verkopen geven exclusief toegang tot de 20 mijls race van Rat Race en speciaal voor Dutch Mud Men heeft Rat Race een interessante prijs gemaakt. Deze speciale prijs geldt tot 30 juni 2019.

Uiteraard is er weer de mogelijkheid om met de bus mee te gaan een daarvoor bieden we tickets aan. Ook de all inclusive ticket is weer terug waardoor je meteen zeker stelt dat je een plaats in de bus hebt. De bustickets kunnen worden gekocht tot 30 juni voor de lage prijs en daarna zullen ze in prijs omhoog gaan. Tot 01 april blijven de kaarten in de verkoop echter op = op.

Heb je interesse gekregen om mee te gaan en wil je na het zien van alle filmpjes op YouTube, alle verhalen van je vrienden en te gekke foto’s op Facebook nog meer informatie dan kun je me altijd mailen via het contact formulier.

Het ziet er als volgt uit:

Op vrijdag 8 mei 2020 stap je op de bus (als je een busticket aanschaft) in Utrecht, Hazeldonk of Antwerpen. Afhankelijk van het aantal bustickets wat verkocht wordt komen er misschien nog opstapplaatsen bij. We rijden naar Calais om de trein te nemen om vervolgens rond 18.00 uur aan te komen op de camping van het event. De camping is inbegrepen bij elk Dirty Weekend ticket.

In de avond is er een klein feestje en maken we ons op voor de 32 km van zaterdag. Om 09.15 uur zaterdagochtend zullen we van start gaan.

Na de race is er een gezellige afterparty samen met de Engelsen van Mudstacle en uiteraard in de feesttent. Het kan zo maar zijn dat we er een thema aan hangen en dat we verkleed naar de tent gaan.

Op zondagochtend rond 08.30 zal de bus weer voorrijden en gaan we lekker uitbrakken tijdens de busreis naar Nederland. Rond 20.00 uur zal de bus Utrecht bereiken en zit het weekend er weer op.

De kaarten die binnenkort te koop komen zijn als volgt:

  • Full Mucker wave 6 20 mijl – 140 euro
  • Half Mucker wave 6 14 mijl – 140 euro (Full Mucker wave 6 ticket)
  • Wave 1 (wedstrijd) – 160 euro
  • Double Mucker 40 mijl – 260 euro
  • Bus ticket – 80 euro en na 30-06 wordt dit 90 euro
  • All inclusive (combi met bus en full/half mucker wave 6) – 220 euro

Voordat je hieronder de kaarten gaat kopen lees je natuurlijk de algemene voorwaarden en kijk je naar mijn privacy statement.