Obstakels.com Awards Party

 

Na een jaar van stilte is het weer terug! De uitreiking van de felbegeerde Obstakels.com Awards! En wel op 16 februari 2019!

In 2017 hebben we in opdracht van Obstakels.com een fantastisch gala diner georganiseerd waar de awards van 2016 gedurende de avond werden uitgereikt.

Het gala van de awards uitreiking 2016

Om de betrokkenheid nog groter te maken bij het uitreiken van de awards hebben we er samen voor gekozen om de awards van 2018 uit te reiken in een meer informele sfeer waarbij niet alleen de organisaties welkom zijn maar ook zeker alle atleten, sponsoren, leveranciers en alle andere bedrijven en belangstellenden met een hart voor de obstaclerun sport.

Gezelligheid in de bar na het eten

Hoe gaan we dit doen? We organiseren een feest voor iedereen! Op 16 februari 2019 zullen we een all-inclusive avond organiseren bij Hotel Van Der Valk in Zaltbommel. De avond zal in het teken staan van de awards uitreiking en samen met de DJ dansen we de avond vol. Uiteraard onder het genot van een drankje en een hapje.

Het programma van de avond is als volgt:

20.30: ontvangst

21.15: 1e uitreiking awards

22.00: 2e uitreiking awards

22.45: 3e uitreiking awards

01.00: Einde Awards party

In 2016 hadden we 9 awards, in 2018 gaan we voor 13 awards.

Tickets zijn hieronder te bestellen voor 45 euro per stuk en daarbij krijgt u de drank (bier/wijn/fris) de gehele avond kosteloos geserveerd. Daarnaast zullen er ook regelmatig hapjes worden geserveerd. Wilt u liever sterke drank dan kunt u die tegen betaling aan de bar verkrijgen.

Hotel Van Der Valk bied ons een kans om tegen een zeer gunstige korting een hotelkamer te boeken. Daarmee krijgt u maar liefst 40% korting op een kamer tegen de geldende dagprijs. Hoe sneller u boekt des te goedkoper is uw verblijf. Met kortingscode ZBL-OCR kunt u zelf uw verblijf boeken, klik hiervoor op het Van Der Valk logo.

Wilt u eerder komen en vooraf nog van een heerlijk diner genieten? Van Der Valk heeft meerdere opties voor het diner die u kunt reserveren via de website van het hotel.

Er is keuze uit de volgende diner arrangementen:

  • Diner à la carte (tot 10 personen);
    • Toekan Menu (€26,50 excl drankjes)
    • Menu de Chef (€32,50 excl drankjes)
  • Live Cooking Dinerbuffet (€33,50 incl. twee drankjes)

Klik op het logo om uw boeking met korting te doen.

Bij het kopen van een ticket gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden die u hier kan lezen.

Op deze tickets zijn geen algemene voorwaarden van toepassing, eenmaal gekochte tickets zijn vrij overdraagbaar en kunnen niet geretourneerd worden.