Obstakels.com Awards Party

 

Na een succesvolle editie gaan we op 8 februari voor een nog leukere en grotere Awards Party!

Obstakels.com heeft zelfs besloten om nog meer categorieën toe te voegen zodat we nog meer mensen in het zonnetje kunnen zetten, ook hebben ze de manier van stemmen aangepast en zal er dit keer naast de publieksstemmen ook een vakjury aan te pas komen.

Naast de de organisaties is er ook meer oog voor de atleten, zoals de beste atleet man/vrouw maar ook het beste/leukste team komt aan bod.

Helemaal nieuw wordt de verkiezing van de mooiste Nederlandse OCR foto over het jaar 2019. Alle fotografen mogen een foto insturen en deze wordt dan door een deskundige jury beoordeeld.

Het beloofd dus weer een fantastische avond te worden met heel veel winnaars!

Uiteraard wil je daar ook bij zijn! Kom met je organisatie, team of met je vrienden naar een gezellige feestavond en sluit hiermee 2019 af en start 2020 met een proost!

De deuren gaan open om 20.30 en we zullen gezellig onder het genot van een drankje en de DJ door feesten tot 01.00 uur. De Fotobooth zal ook weer aanwezig zijn.

Drankjes zijn inbegrepen bij de prijs van een ticket.

Wil je nog even blijven hangen of zelfs blijven slapen? Hotel van der Valk heeft nog enkele kamers vrij. Helaas is de geboden kortingscode niet meer geldig.

Koop hieronder je tickets voor de Obstakels.com Awards Party: